Formulari d’inscripció 11é concurs Joves Intèrprets 2020

11é Concurs de Joves Intèrprets 2020

INSCRIPCIONS. Del 13 de gener al 15 de març de 2020 (ambdos inclosos).

Llegiu atentament les bases i empleneu el formulari d’inscripció, i no oblideu adjuntar els documents sol·licitats per a una millor organització del concurs.

BUTLLETA D’INSCRIPCIÓAUTORITZACIÓ DE CESSIÓ D'IMATGES

ATENCIÓ. Els menors de 14 anys hauran d'omplir també el consentiment de pares o tutors amb l'Autorització d'us d'imatges (per als menors de 14 anys) hi figura a l'apartat 11é Concurs de Joves Intèrprets 2020 de la web.


LLEI ORGÀNICA DE PROTECCIÓ DE DADES En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de caràcter personal (LOPD) l’Escola de Música “Joan Garcés Queralt” , com a responsable del fitxer informa de les següents consideracions: Les dades de caràcter personal que li sol•licitem, quedaran incorporades a un fitxer la finalitat del qual és la GESTIÓ de la pròpia entitat. Els camps marcats amb asterisc (*) són d'emplenament obligatori, sent impossible realitzar la finalitat expressada si no aporta aquestes dades. Queda igualment informat de la possibilitat d'exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició, de les seues dades personals per correu ordinari (plaça Enric Garcés nº5, 46512 Faura,) o per correu electrònic (concurs@escolademusicajoangarces).