Autorització d’ús d’imatges per als menors 14 anys

AUTORITZACIÓ PER A LA PUBLICACIÓ D'IMATGES. Per emplenar els menors de 14 anys.

El dret a la pròpia imatge està reconegut a l'article 18. de la Constitució i regulat per la Llei 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, i la Llei 15/1999, de 13 de desembre, sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, article 13 del Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. La Llei de Protecció de Dades ens obliga a disposar de l'autorització del pare, mare o tutor/-a per a publicar les fotos dels menors, i per això sol·licitem el consentiment dels pares o tutors legals per a poder publicar les imatges en les quals apareguen individualment o en grup, els xiquets i xiquetes participants en les activitats d'aquesta escola.


AUTORITZE que la meua imatge puga aparéixer en fotografies i/o audiovisuals destinats a la difusió d'activitats i events en la web, xarxes socials, cartelleria -i altres mitjans de difusió-de l' Escola de Música Joan Garcés Queralt. Esta autorització podrà ser revocada en qualsevol moment mitjançant un escrit a viu@escolademusicajoangarces.com.

2 pensamientos en “Autorització d’ús d’imatges per als menors 14 anys

  • 16/02/2021 a las 05:27
    Permalink

    F*ckin’ awesome things here. I’m very satisfied to look your article. Thanks so much and i am having a look ahead to contact you. Will you kindly drop me a mail?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.